Skip to main content
 

Tervetuloa Mummadesignille!

Eteläpohjalaisia kuoseja ja tunnelmaa

Mummadesign on yritys, joka kunnioittaa juuriaan ja haluaa tuoda designia asiakkaidensa arkeen eteläpohjalaisilla kuoseillaan. Kaikki kuosini ovat omaa suunnitteluani ja painan ne käsin, valmistamillani painoseuloilla. Kaikki tapahtuu käsityönä painamisesta ompeluun ja viimeistelyyn asti. Keskeisiä lähtökohtiani on tehdä kaunista ja hyödyllistä. Kuosieni aiheet ammennan menneestä ajasta, arjesta sekä eteläpohjalaisuudesta. Kuoseihini kuuluvat runot olen kirjoittanut avatakseni katsojalle tunnelman ja tarinan kuosin taustalla. Yritykseni on toiminut keväästä 2008. Tervetuloa sivuilleni!

– Niina Koivusalo, yrittäjä –

tyynyliinat

SHOP & ATELJÉ

Mummadesignin oma myymälä ja atelje´sijaitsee kotipihassamme Lapuan Karhunmäessä. Mummadesignin myymälän ja ateljee rakennuksen avajaisia vietettiin 11.9.2016. Ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan myymälääni ympäri vuoden ja tilauksesta on mahdollisuus myös kahvitukseen.

Myymälässä on esillä laajasti tuotevalikoimaani ja valmistan myös tilaustöitä niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Tutustu ihaniin kuoseihin ja tuotteisiin verkkokaupassamme!

KAHVILA MUMMA

Kahvila Mumma toimii kesä-heinäkuussa Mummadesignin vanhassa kauppa -aitassa nurmikentän laidalla. Kahvilan valikoimasta löytyy jäätelöä, virvoitusjuomia, kahvia ja pullaa, kakkua ja suolaista syötävää. Joka päivä kahvilan aukioloaikoina on tarjolla myös laktoositonta ja gluteenitonta herkkua. Voit seurata Kahvila Mumman päivittäin vaihtuvaa herkkutarjontaa Mummadesignin instagramista tai facebookista. Meille on hauska tehdä vaikka pyöräretki tai poiketa muuten vain ohikulkumatkalla. Lapsille löytyy pihasta leikkipaikkoja sekä kesällä pihapiirissä on myös kanoja.  Ryhmien kannattaa ilmoittaa tulostaan etukäteen. Kahvilan istumapaikat sijaitsevat pääosin terassilla ja katoksessa. Terassille on esteetön kulku.

KATSO MYYMÄLÄN JA KAHVILAN AUKIOLOAJAT
kahvila mumman kakku

Haluaisitko yöpyä maalaismaisemassa tai etsitkö yöpaikkaa matkan varrelta? Lue lisää Mummadesignin majoitusvaihtoehdoista

AJANKOHTAISTA

Error: Cannot call API for app 222116127877068 on behalf of user 2946590548908861

YHTEYSTIEDOT

kuva Niinasta

OTA YHTEYTTÄ

Niina Koivusalo
puh. 040 772 1698
niina.koivusalo@mummadesign.fi

KESÄKAHVILA MUMMA JA MYYMÄLÄ & ATELJEE AUKIOLOAJAT:

Kesäkuu ja heinäkuu 2024

Avoinna tiistaista – sunnuntaihin klo.11-16.

maanantaisin suljettu.

Tervetuloa!

Ryhmiä pyydän ilmoittamaan tulostaan etukäteen.

OSOITE

Karhunmäentie 948
62100 Lapua